https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/sh0.08/e35/s640x640/90086115_152779769523217_3934281176723013444_n.jpg?_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_ohc=BmhI-owlH1wAX-_cyrX&oh=8d118a274d541b8b1d274ffbdd4dfe26&oe=5E9E6424
Hej vår fantastiska följare! ⁠ ⁠ Det är med stor sorg i hjärtat vi meddelar att Ultimate OCR den 2 maj inte kan genomföras på grund av Covid-19, utan ersätts av ett nytt event den 5 september. ⁠ ⁠ Vi har noggrant följt rekommendationerna från Polisen och Folkhälsomyndigheten samt följt hur smittspridningen av Covid-19 sker i Sverige i allmänhet och i Stockholmsområdet i synnerhet. ⁠ I skrivande stund anses smittspridningen ha tagit ny fart och att vi nu är på väg in i ett svårare läge i samhället. ⁠ ⁠ Vi har gjort allt vi kan för att parallellt med detta arbeta fram ett alternativ som vi tror skulle fungera under gällande restriktioner av maximalt 500 deltagare inkl publik, men vi känner att ni löpare är värda något mer än en tävling som genomförs på marginalen, och där vi riskerar en ökad smittspridning i samhället. ⁠ För att inte riskera din hälsa ställs loppet in den 2 maj, och ersätts med ett lopp den 5 september.⁠ ⁠ Att vänta in i det sista är tyvärr inte möjligt då tävlingen involverar en mängd företag, partners, funktionärer, frivilliga och inte minst ett stort antal löpare som du, som vill kunna planera sina tävlingar i god tid. ⁠ ⁠ Vi är återigen ledsna att det blivit så här, men vi är samtidigt säkra på att vi kan skapa ett ännu större event den 5 september och en ännu bättre upplevelse för dig! ⁠ ⁠ Vi ser trots allt negativt som inträffar just nu, positivt på framtiden och längtar efter att få ge dig den tävling du förtjänar! <3⁠ ⁠ ⁠ Besök vår hemsida för mer information: ⁠ www.ultimateocr.se ⁠ ⁠ Information om vår hantering av Corona, maila: ⁠ corona@ultimateocr.se ⁠ ⁠ Specifik information om din biljett, maila: ⁠ registrering@ultimateocr.se ⁠ ⁠ Med vänliga hälsningar; hela teamet bakom Ultimate OCR.
Hej vår fantastiska följare! ⁠ ⁠ Det är med stor sorg i hjärtat vi meddelar att Ultimate OCR den 2 maj inte kan genomföras på grund av Covid-19, utan ersätts av ett nytt event den 5 september. ⁠ ⁠ Vi har noggrant följt rekommendationerna från Polisen och Folkhälsomyndigheten samt följt hur smittspridningen av Covid-19 sker i Sverige i allmänhet och i Stockholmsområdet i synnerhet. ⁠ I skrivande stund anses smittspridningen ha tagit ny fart och att vi nu är på väg in i ett svårare läge i samhället. ⁠ ⁠ Vi har gjort allt vi kan för att parallellt med detta arbeta fram ett alternativ som vi tror skulle fungera under gällande restriktioner av maximalt 500 deltagare inkl publik, men vi känner att ni löpare är värda något mer än en tävling som genomförs på marginalen, och där vi riskerar en ökad smittspridning i samhället. ⁠ För att inte riskera din hälsa ställs loppet in den 2 maj, och ersätts med ett lopp den 5 september.⁠ ⁠ Att vänta in i det sista är tyvärr inte möjligt då tävlingen involverar en mängd företag, partners, funktionärer, frivilliga och inte minst ett stort antal löpare som du, som vill kunna planera sina tävlingar i god tid. ⁠ ⁠ Vi är återigen ledsna att det blivit så här, men vi är samtidigt säkra på att vi kan skapa ett ännu större event den 5 september och en ännu bättre upplevelse för dig! ⁠ ⁠ Vi ser trots allt negativt som inträffar just nu, positivt på framtiden och längtar efter att få ge dig den tävling du förtjänar! <3⁠ ⁠ ⁠ Besök vår hemsida för mer information: ⁠ www.ultimateocr.se ⁠ ⁠ Information om vår hantering av Corona, maila: ⁠ corona.se ⁠ ⁠ Specifik information om din biljett, maila: ⁠ registrering.se ⁠ ⁠ Med vänliga hälsningar; hela teamet bakom Ultimate OCR.